Tips för din hud
inför hösten

Hudvård under hösten

Efter sommaren får de flesta problem med torr och livlös hy. Det beror ofta på flera saker, en orsak är att luften blir kallare och torrare och vi tillbringar mer tid inomhus där luften också ofta är torr. Många jobbar dessutom flera timmar om dagen framför en datorskärm och strålningen från denna kan ge röd och fnasig hy.

Gemensamt för alla hudtyper är att huden alltid är i behov av fukt, både sommar och vinter. Under de kalla årstiderna behöver vi desto mer fukt. Kanske räcker inte den vanliga fuktcremen riktigt, man känner att det stramar i huden. Då kan man behöva byta produkt eller använda ett serum som appliceras innan man lägger på dagcremen. Detta gör verkligen stor skillnad, den stramande känslan försvinner direkt och huden ser jämnare och mjukare ut. Dessutom ger fuktserum en fin lyster åt huden.

Man kan också skämma bort huden med sköna ansiktsbehandlingar under vinterhalvåret. Har man inte gjort någon behandling på länge passar det kanske bra att först göra en riktig rengöring där man peelar bort "gammal" hud och rensar huden från pormaskar och orenheter. Annars är det mycket skönt och effektivt med olika fuktgivande behandlingar, t ex med C-vitamin som mjukar upp och återfuktar huden. Man kan även behandla med mycket massage för att få igång blodcirkulationen ordentligt. I en 90-minutersbehandling ingår allt detta, både rengöring under ånga samt skön ansiktsmassage och fuktgivande ansiktsmasker och serum.

Om du känner för att unna dig en 60- eller 90-minuters skönhetsbehandling för huden så har jag ett erbjudande nu under november där även färgning av fransar och bryn samt brynplockning ingår.

Pris 60 min 575 kr (ord 775)

Pris 90 min 725 kr (ord 925)