Liquid Ice Mask,
Återfuktar och reparerar

Liquid Ice Mask

Prova den fantastiska "ismasken", Liquid Ice Mask. Produkten är tillverkad i Schweiz och innehåller C-vitamin som bl a ökar fukten i huden och reparerar och motverkar rynkor och fina linjer, samt aloe vera som lugnar huden. Masken kan användas på ALLA hudtyper inklusive känslig hy och svår acne. Den kylande masken stärker de kollagena trådarna i huden som ser till att spänsten bibehålls. Masken innehåller bara naturliga ämnen och är allergitestad. Plastikkirurger har använt masken i ca tre år och har varit mycket nöjda med resultatet. Efter en plastikoperation hjälper Ice Mask till att reparera huden och stärka upp kollagenet. Den ger mycket fukt samtidigt som den reducerar sebumet (fettet) i huden. Därför kan den också användas på alla slags hudtyper. Naturligtvis är masken lämplig för både män och kvinnor!

Fördelar

  • Ice Mask är otroligt lätt att applicera, ingen för- eller efterbehandling krävs.
  • man kan lägga masken direkt över make-up
  • masken kyler ned huden och lämnar den mjuk ock slät och naturligt rosig
  • den går att använda när som helst och hur ofta som helst
  • passar ALLA hudtyper
  • Ice Mask ska verka i 10 min, vilket är en snabb men effektiv behandling
  • minskar acne
  • ger fukt och reparerar torr och solskadad hy

Salongsbehandling

Om man önskar så kan masken "bakas in" i någon av de ansiktsbehandlingar jag utför. Den passar självklart också mycket bra efter en AHA-behandling eller en C-vitaminbehandling.

Vill man endast boka en Ice Mask-behandling går det bra, tid ca tio minuter. Man kan både boka en engångsbehandling eller en kur.

Masken fungerar även utmärkt samtidigt som man får ett fotbad inför en fotvård eller varför inte under en fransfärgning?

Pris

Ordinarie pris: 195:-
Pris i samband med annan behandling: 145:-

Ice Mask för hemmabruk

Det går bra att beställa masken för hemmabruk. Perfekt uppfräschning inför ett möte eller en fest, samt mycket lätt att applicera. Dessutom behövs ingen förberedande rengöring och ingen fuktkräm efteråt. Passar både män och kvinnor.